Utmaningstajm!

Långt om länge, sent omsider... ja ni vet la'!! Utmaning! Jag, alltså Ulle-Bullen himself, fick en utmaning av Annemira. Dessutom ett antal kommentarer som skrämde mig litelitegrann... av Mandelen, Kalle, Boris, Annemira och Kompis M. Alltså blev jag tvungen att få tummen ur ni vetvarifrån. Fast jag kopierade lite snyggt från regeringen... alltså Bajs-Storsan - annars hade jag ju blitt tvungen att skriva alltihopa själv! Hehehe!!!!


* Tre namn du går under: Snygge-Bullen, Atlet-Bullen, Einstein-Bullen


* Tre saker som skrämmer mig: Storsan, Storsans pappa (Svärfar), Storsans pappas Studsare


* Tre saker som jag har på mig: Riddarustning, Läder-string-kalsonger, Cowboy-hatt


* Tre sanningar: Var glad att Du har mat varje dag, Var aktsam om dina medmänniskor och alla djur, Var glad att Du är frisk (Om Du är det)


* Tre saker jag verkligen vill ha: En Auditurboquattro, En resa till Island med Storsan, Goda vänner


* Tre bloggare jag skickar vidare dessa frågor till: Bestick, Kalle, Mandelen

Chilla lugnt nu damer å herrar !
Synes..
Tjabbaaaaa......


Spexarehelg + att de e mycke nu...

Ja nu har tant / tjejloppet i byn varit , jag å A å Smeden körde våra kuliga grejer som vanligt...den första stationen var damerna inte så glada över då vi påtalade alkoholens skadliga effekter på kroppen, dock var detta våran avsikt att ta ner dem rejält i sinnet för att på andra stationen kompensera upp det hela med råge, vi lyckades med båda sakerna vill jag påstå...:-)

Nu skiner solen hårt på oss, och det är alldeles för mycket som skall göras utomhus för att hålla igång bloggar och liknande.
Därför blir det ännu längre (Jo det går...haha) uppehåll nu någon månad framöver !

Ha det gott nu i solen !

mvh ; Bullen

RSS 2.0